Ta enkelt hand om din hy med ansiktsmasker som är färdiga att användas. Ansiktsmaskerna kommer från Korea och kallas för sheet masks och är en del av skönhetstrenden k-beauty. Sortimentet inom k-beauty är enormt, så för att kunna erbjuda rätt produkter så provar vi dem alltid själva innan de övervägs för försäljning. 
 

HUR OFTA BÖR JAG HA ANSIKTSMASK?  
Du använda ansiktsmask allt ifrån 1 gång i veckan till 1 gång om dagen. För att få ett synligt resultat i din hy, och inte enbart den sköna känslan som en ansiktsmask ger, så krävs dock regelbunden användning. Vi rekommenderar användning av ansiktsmask 1-3 gånger i veckan.

Alla ansiktsmasker är individuellt förpackade med speciellt framtagna serum som fokuserar på olika användningsområden, såsom fukt, lyster eller lugnande. Om du undrar vad din hy behöver så är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig gärna.
  

TÄNK PÅ  
Alla produkter ska bara användas en gång och är enbart för utvärtes bruk. Var försiktig runt ögon och mun. Om du känner obehag eller blir irriterad bör du sluta använda produkten, samt skölja av eventuellt serum. Om du har öppna sår, använd inte produkten.
 

OM SORTIMENTET
Hudvård ska ge glädjande resultat, inte obehagliga överraskningar. Emellanåt händer det att vi inte får det resultat vi hoppas på, ibland får det till och med tråkiga följder. Därför är det viktigt för oss att produkterna är trygga att använda och följer EU:s riktlinjer.

Våra produkter är skonsamma och ska enbart ge sköna och positiva upplevelser. Men självklart kan vi inte helt utesluta att irritation och allergi förekommer, då allas hy fungerar olika. Vi rekommenderar alltid att börja försiktigt oavsett hudvårdsprodukt.

 

Organisationsnummer: 780212-9325

Adress: Sandvångsgatan 3D, 21615 Malmö