Ta enkelt hand om din hy med ansiktsmasker som är färdiga att användas. Tänk dig en våtservett formad för ansiktet, rikligt dränkt med serum. Ansiktsmaskerna kallas för sheet masks och är en del i den koreanska beautytraditionen. Det handlar om enkel hudvård utan en massa kladd, och som ger resultat. 

 

HUR OFTA BÖR JAG SMASKMASKA MIG?  

Du kan smaskmaska dig allt ifrån 1 gång i veckan till 1 gång om dagen. För att få ett synligt resultat i din hy, och inte enbart den sköna känslan som en sheet mask ger, så krävs dock regelbunden användning. Vi rekommenderar användning av ansiktsmask 1-3 gånger i veckan, men givetvis bestämmer du själv hur ofta och när du maskar.

Likaså skiljer sig Smaskmaskernas inriktning då behoven ser olika ut. Alla ansiktsmasker är individuellt förpackade med speciellt framtagna serum som fokuserar på olika användningsområden, såsom fukt, lyster eller lugnande. Om du undrar vad din hy behöver så är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig gärna.

  

TÄNK PÅ  

Alla produkter är enbart för utvärtes bruk så var försiktig runt ögon och mun. Om du känner obehag eller blir irriterad bör du sluta använda ansiktsmasken, samt skölja av eventuellt serum. Om du har öppna sår, använd inte produkten.

 

OM SORTIMENTET

Hudvård ska ge glädjande resultat, inte obehagliga överraskningar. Emellanåt händer det att vi inte får det resultat vi hoppas på, ibland får det till och med tråkiga följder. Därför är det viktigt för oss att produkterna är trygga att använda och följer EU:s krav och regler.

Våra produkter är skonsamma och ska enbart ge sköna och positiva upplevelser. Men självklart kan vi inte helt utesluta att irritation och allergi förekommer, då allas hy fungerar olika. Vi rekommenderar alltid att börja försiktigt oavsett hudvårdsprodukt.

 

Organisationsnummer: 780212-9325

Adress: Sandvångsgatan 3D, 21615 Malmö